Malta - Diskuze

Ahoj,
kdo byl na kurzu angličtiny na Maltě? Poraďte s kým, jak, jaké to bylo? Docela by mě to na léto zajímalo... Díky moc za rady.
MF

Ahoj, ja este len idem na Maltu na jazykovy kurz, ale zda sa, ze to tam bude super. Bola som uz v Anglicku na jazykovom kurze v lete, ale bola tam taka zima, ze som si toho leta vobec neuzila, tak dufam, ze na malte to vyjde.
Lucia

Cau,ja som bol na malte dva krat,ale z kurzom vam neporadim.mozem len povedat ze je tam super a v lete pekelne teplo.odporucam!!!

Ahoj Marku,
já byla na Maltě na jazykovém kurze na 4 týdny v roce 2004. Bylo to super, jela jsem s agenturou GTS INTERNATIONAL, byla jsem s nimi spokojená. Více se můžeš dočíst na mých webových stránkách http://michalka.mysteria.cz/malta.php, kde jsou popsané jak zážitky z cestování po tomto ostrově, tak noční život, soužití s Maltskou rodinou a pobyt na jazykové škole. Pokud budeš mít nějaké konkrétní dotazy, písni mi na mail.

Já jsem byla před dvěmi lety a za týden odjíždím znova. Se Student Agency mi to vyhovuje, ovšem teď jedu sama, bez skupiny, to ještě odzkoušeno nemám. Jinak Maltu rozhodně doporučuju, pokud máš rád noční život i angličtinu si tam výrazně procvičíš...

Jednoznačně doporučuji zájezdy se Student Agency. Jsou relativně levné, perfektně zajištěny, mají fundovaného českého průvodce.

Ahoj, no předevčerem jsem přijela a jak se mi tam první dny nelíbilo, tak ted bych tam nejradi zůstala ... A ted zpetne se mi zdá, že Student Agency je jedna z nejdražších agentur! :-x 8-O

S tím souhlasím, já tam byla s GTS INTERNATIONAL, byli už tenkrát levnější než Student Agendy. Ale i GTS podražili a tak letos nejlevnější a kvalitní kurz jsem si našla od agentury INTACT.
Byla jsem tam před dvěma roky, s INTACTEM, v září, a bylo to narosto super, moc doporučuju.

Ahoj,
prave sedim v internetove kavarne na malte - je to tu des a hruza - jsem v rodine - nejradeji bych jela domu a to tu jsem na 6 tydnu...